Skip to main content
digitaal inloopspreekuur

Dienstverlening

In het kader van de Coronacrisis en de quarantaine maatregelen mag ik sinds kort weer bij je op huisbezoek komen, als er aan een aantal voorwaarden is voldaan:

  • Jij en jouw gezinsleden zijn vrij van symptomen die mogelijk verband houden met Corona.
  • Voor mij en mijn gezinsleden geldt hetzelfde.
  • Kort voor de afspraak hebben we hierover contact, om zeker te weten dat we allemaal nog vrij zijn van coronagerelateerde klachten.*

 

Hoe maak je een afspraak?

  1. Maak een afspraak voor een online consult via de website.
  2. Bekijk alvast de video over aanleggen en vul het intakeformulier in.
  3. Mail me het ingevulde intakeformulier en stuur me desgewenst vooraf een video, waarin het aanleggen en een paar minuutjes drinken te zien is, zodat ik me een beeld van vormen.
  4. Tijdens het consult krijg je feedback op wat er in de video te zien is. En we gaan oefenen met aanleggen.
  5. Mocht je een online consult overwegen: Na een aantal weken ervaring met online begeleiding, valt het me op dat we best vaak ver kunnen komen. Dus niet in alle gevallen zal er in aanvulling op het online consult en het whatsapp contact erna een huisbezoek nodig zijn. Kies wat je zelf de beste optie lijkt: online, huisbezoek, huisbezoek met follow-up online, online met een huisbezoek, als blijkt dat we er online toch niet helemaal uitkwamen.

 

Consulten

Online consult € 88,60 (geschikt als los consult en als follow-up consult)
Huisbezoek is € 136,31

 

Spreekuur

Het inloopspreekuur is iedere donderdag tussen 10 en 12, Dillenburgstraat 11-B. In verband met de quarantainemaatregelen, kun je niet meer spontaan inlopen.
Meld je vooraf aan via whatsapp. Dan krijg je een tijdstip toegewezen. Kom zoveel mogelijk precies op tijd. Te vroeg of te laat betekent een opstopping in de wachtkamer en dat is wat we precies willen vermijden. De tafel bij de weegschaal is de wachtplek voor mensen die zich hebben aangemeld voor het borstvoedingsspreekuur.
Er is geen spreekuur in de weken dat de basisscholen vakantie hebben.
Het spreekuur is gratis.

 

Voorlichting

De voorlichtingsavonden voor zwangeren over borstvoeding worden tijdelijk omgezet naar een online optie. Deelnemers ontvangen een link, waarmee ze live een presentatie kunnen volgen en vragen kunnen stellen. Meldt je aan via de website van Verloskundigen aan de Maas of via Whatsapp bij mij op 0621 512 950. De voorlichting is gratis.

Houd ook instagram in de gaten voor updates @VerloskundigenaandeMaas en @010Borstvoeding

 

Workshop voor verloskundigen of kraamverzorgenden

Via facebook en instagram zal ik data aankondigen voor een workshop over aanleggen/aanhappen.

We gaan een video compleet ontrafelen en heel gedetailleerd bespreken. Alle ins en outs van de basis van goed aanleggen komen aan bod. Meldt je aan via whatsapp! Kosten bedragen € 39,= p.p. (regulier tarief € 69,= p.p).

 

__

* De symptomen zijn koorts en luchtwegklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, kortademigheid en longontsteking. Voor meer info, zie