Skip to main content

Tarieven voor advies en begeleiding

Los consult
aan huis of op praktijk

136,31

per consult

Met 1 sessie boek je al een hoop progressie. Je krijgt uitleg en advies. We focussen op wat voor jou belangrijk is en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

PLAN JE AFSPRAAK

Cursussen

25,00

per cursus

Ontdek de essentie van borstvoeden tijdens onze workshop. Leer praktische tips en krijg antwoord op je vragen.

Of doe mee aan onze online borstvoedingsworkshop! Ontvang waardevolle inzichten en praktische tips, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

CURSUSAANBOD

Online consult

88,60

per consult

Ik bied hulp door middel van (video)bellen. Het tarief voor een online consult is € 88,60. Daarvoor kan ik op afstand meekijken en kunnen we per whatsapp overleggen. Ook mag je me video’s of foto’s sturen om te beoordelen (bijvoorbeeld aanleghouding).

PLAN JE AFSPRAAK

Check of je recht hebt op vergoeding

Tarief regio Rotterdam

Nultien Borstvoeding houdt in dat ik begeleiding bij borstvoeding bied in Rotterdam en omgeving (tot 25 km rondom 010). Onze tarieven zijn dan ook gebaseerd op consulten in regio Rotterdam.

Tarief buiten Rotterdam

Woon je wat verder weg (meer dan 25 km van Rotterdam) en wil je toch een afspraak maken? Een “ver” huisbezoek is € 238,54.

Problemen met de fles: 1-op-1 consult

136,31

per consult

Ook bij het voeden met de fles kan je een hoop vragen hebben; stel ze!

PLAN JE AFSPRAAK

Prenataal consult

136,31

per consult

Je denkt erover om je kind z’n eerste hapjes te gaan geven. Geen melk, maar eten voor het eerst. Waar moet je op letten? Waar begin je mee?

PLAN JE AFSPRAAK

Hulp bij full-time kolven

136,31

per consult

Als je full-time kolft, heb je wel eens een productiedip. Spreek een consult af, dan krijg je hulp en kun je al je vragen stellen.

PLAN JE AFSPRAAK
PAKKET

Preventieve begeleiding borstvoeding

Voorkomen is vaak beter dan genezen. Het scheelt in ieder geval een boel stress. Tijdens je zwangerschap spreken we twee keer af ter voorbereiding. Na je bevalling plannen we een huisbezoek in de eerste week, bij voorkeur op dag 3. Dat kan ook in het gebortehotel of in het ziekenhuis.

Afhankelijk van hoe het gaat spreken we nog een keer af ergens tussen dag 3 en dag 12. Of je zet het vierde consult in als joker, wanneer jij dat wilt.

In de kraamtijd houden we contact via skype of telefoon, daarna overleggen we wanneer jij vragen hebt (tien keer verspreid over je borstvoedingsperiode): over regeldagen, tandjes, leren eten, kolven op je werk, of afbouwen en self-weaning.

Pakket: € 800,-

Neem contact op
PAKKET

Relactatie-pakket

Je borstvoeding opnieuw op gang brengen lukt als je het op de juiste manier doet. We kunnen je daarbij helpen.
Na een intake-consult hebben we twee werkconsulten. Daarin werken we aan het aanhappen en kolven.
Verder hebben we acht keer via Skype of telefoon overleg. Al je vragen kan je stellen. We bespreken de voortgang en werken de werkplannen bij.

Pakket: € 599,76

Neem contact op

Goed voorbereid naar het werk

136,31

per consult

Je hebt vragen over hoe je een voorraad gekolfde melk gaat aanleggen, vragen over hoe je je dag gaat indelen als je begint met werken, hoe je je melk bewaart & vervoert. Dan is dit consult voor jou!
​Of je gaat bijna weer werken en wil gaan afbouwen. Hoe pak je dat aan? Ook dan kun je een voorbereidend consult boeken.

PLAN JE AFSPRAAK

Consult over afbouwen en wat nu?

176,53

per consult

Je wilde graag borstvoeding geven en je hebt hard je best gedaan, maar het liep toch niet zoals je wilde, ondanks alle hulp en inzet. Hoe kun je verder?

Tijdens dit consult kijken we terug naar hoe het ging en hoe het was en we sluiten af met een ritueel. Na het consult heb je een memento om je borstvoedingsperiode met je kind op een positieve manier te herinneren. We nemen ook door hoe je een heel aantal aspecten uit borstvoeding kunt meenemen als je je kind de fles geeft, zodat er voor je kind continuïteit is in de manier van verzorging.

Neem contact op

Afsluitend consult

176,53

per consult

Je bent gestopt of wilt stoppen met borstvoeding. Het is een tijd een belangrijk aspect van je leven met je baby/kind/kinderen geweest en je wilt het mooi afsluiten. Om het einde van je borstvoedingsperiode te markeren, wil je iets bijzonders doen. In deze sessie kijken we terug naar hoe het ging en hoe het was en we sluiten af met een ritueel. Na het consult heb je een memento om je borstvoedingsperiode met je kind/kinderen te herinneren.

Neem contact op

Quickscan Borstvoeding

Snel meer duidelijkheid

Lees meer