Skip to main content

Afscheid van borstvoeding geven

Boek een afrondend consult

Afbouwen of stoppen met borstvoeding

Als je wil stoppen met borstvoeding geven aan je kind, kan dat onverwacht allerlei gevoelens los maken. Aan de ene kant heb jij je redenen, maar lang niet voor iedereen voelt stoppen als een bevrijding. Want je had ook reden om te willen beginnen met borstvoeding. En hoe kun je die twee met elkaar rijmen.

Soms loopt het zo dat je kind niet meer makkelijk aan de borst gaat en dat de beslissing om te stoppen niet van jou uitgaat en het je overvalt dat het zo loopt.

Misschien is je laatste kind groot genoeg om (bijna) uit zichzelf te stoppen en dank je met weemoed aan al die jaren dat je je kinderen borstvoeding gaf. Ook dan kan het fijn zijn om in een digitaal consult afscheid te nemen van dit hoofdstuk in je leven.

Tijdens een digitaal consult geef ik je handvaten hoe je je melkproductie afbouwt, voor zover dat voor jou van toepassing is. Verder kijken we terug naar je redenen om borstvoeding te willen geven, naar het verloop van je borstvoedingsavontuur en naar je redenen om te stoppen en je gevoelens daarbij. Als je dat wil, kunnen we eindigen met het ontwerpen van een persoonlijk ritueel

Boek afrondend consult

Kosten voor een digitaal consult (1 uur)  zijn €88,60 Voor een huisbezoek (binnen 25 km vanaf Rotterdam) is de prijs € 176,53 (2 uur)

Laden...